17.09.2009

fringe

bazı zamanlar elindeki tek seçenek kötü olandır.

hiçbir şey sabah uyandığımda olmasını beklediğim gibi gelişmedi. bu işler böyledir. en iyi ve en kötü günler aslında öyle olur.

korkmaman güvende olduğun anlamına gelmez.

bizler, evrenimizin tek evren olduğunu varsayarız. ama bu doğru değildir. aslında sonsuz sayıda evren bulunmaktadır. ve her birinde, bizim birer versiyonumuz var. ama hepsi birbirinden çok az da olsa farklıdır. zaman bazlı tercih sıralamalarımızın oluşturduğu farklılıklar.

hepimiz kendi genetik faktörlerimizin kurbanıyız.

bazen fiziksel yaralar, iyileşmesi en kolay olanlarıdır.

gerçeği anladığımızı düşünüyoruz; ama evrenimiz çokların sadece biri. onlar arasında seyahatin bilinmeyen gerçeği çoktan bizim gibi varlıklar tarafından keşfedildi; ama onların tarihi bizimkinin çok daha önündeydi. öyle bir ziyaretin negatif etkileri hem bizim hem de onların dünyalarında geri dönülemez olacaktır. ilk başta fark edilmesi zor bazı doğal olmayan olaylarla başlayacak ama kansere benzer bir biçimde büyüyecek. ta ki basit bir gerçek inkar edilemez hale gelene kadar: bir dünya kurtulacak. ya onlarınki ya da bizimki.

suçlu ve polislerin zihin profilleri oldukça benzerdir.

madde, sadece meydana çıkmayı bekleyen enerjidir. hareketsiz, ortalama bir yetişkin, çok büyük 5 hidrojen bombası kuvvetiyle patlamaya yetecek kadar potansiyel enerji içermektedir. maalesef bunu açığa çıkarmakta çok da iyi değiliz. bir kıvılcıma ihtiyaç var, tabi bir de tetikleyiciye.