21.05.2011

californication

bir kız asla ilk seferini unutmaz.

hızlı yaşa, genç öl. güzel bir cesedin olsun. bil bakalım ne var? güzel ceset diye bir şey yok. birçok ceset gördüm ve hepsi de bok gibi çirkin. ayrıca bok gibi de kokuyorlar. neden olduğunu bilmek ister misin? çünkü, tam anlamıyla her deliklerinden dışarı bok çıkıyor.

bir tesisatçı borularla uğraşırken boruların kalitesini düşünmez. onları tamir eder ve siktir olup evine gider. ve unutmak için içki içer.

anı yaşamak gibisi yoktur.

bir kere dibe vuran ayağa kalkamaz. size söylemedikleri şey ise büyümenin, dünyadaki yerini bulmanın ve kaderini kabullenmenin zorluğu. ama şanslıysanız hayatınıza sizi anlayan biri giriyor. sizi siz olduğunuz için kabul eden, kaderinize karşı sizi nazikçe dürtükleyen biri.

bir şeyleri istemek zaman kaybıdır çünkü er ya da geç sizi kendine isteyen şey gelip omzunuza dokunuyor. o an hazır olmak isteyebilirsiniz.

insanlar giderek aptallaşıyor. muazzam bir teknolojiye sahibiz ve buna rağmen bilgisayarlar, basit birer mastürbasyon makinelerine dönüştü. internetin bizi daha özgür, daha demokratik yapması gerekirken; yaptığı tek şey, howard dean'in başkanlık adaylığını düşürmek ve 24 saat illegal pornografiye erişim imkanı sağlaması oldu. insanlar artık yazmıyorlar, blog tutuyorlar. konuşmak yerine sms gönderiyorlar; ki ne noktalama ne de gramer kuralları var, lol ve lmfao gibi kısaltmalar.. gördüğüm kadarıyla bir grup salak insanın, kendileri gibi salaklarla sözde iletişim kurmak için kullandıkları ilkel bir dil; tıpkı mağara devri insanının konuşmasına benziyor.