10.10.2014

çıplak şölen

william s. burroughs

bir kişi hakkında, dinlemek yerine konuşarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

satmak, kullanmaktan beter alışkanlıktır. uyuşturucu kullanmayan satıcılar temas bağımlısıdır ve bu bağımlılık, söküp atılamayacak bağımlılıklardandır.

bağımlının utanması yoktur. diğer insanların iğrenmelerine kayıtsızdır. cinsel libido yokluğunda utancın varlığı kuşkuludur. müptelanın utancı, bağlı cinsellik dışı girginliğiyle ki o da aslen libidoya bağlıdır, birlikte yiter. bağımlı gayrişahsi bir bakışla bedenini, içinde yaşadığı maddeyi emecek araç olarak görür, etini at tüccarlarının soğuk elleriyle değerlendirir. ölü balık gözleri, harap damarlarda gezinir.

meczup, özel bir müslüman deli türüdür. diğer bozuklukların yanı sıra, sıklıkla epileptiktirler.

yaşam, her öğrencinin farklı bir ders öğrenmesi gereken bir okuldur.

inan bana eğer tüm bu gençlik cazibeleri
bugün onca hayranlıkla baktığım
yarın değişiverse ve kollarımdan uçup gitse
solup giden peri armağanları gibi (thomas more)

bismarck takımadalarının yerlileri gibi yalıtılmış gruplar.. aralarında aleni eşcinsellik yok; anasını sattığımın anaerkilliği. anaerkiller eşcinsellik karşıtı, uyumcu ve yavandır. anaerkil bir topluma denk geldiğin anda en yakın sınıra doğru koşmamalı, yürümelisin. koşarsan eşcinselliği bastırılmış polisin teki seni nallayabilir.

bunların hepsi salak köylülerdir ve en beterleri sözde eğitimlileridir. bu insanların sırf eğitilmesi değil, konuşması da yasaklanmalı. düşünmelerini yasaklamaya gerek yok, o kadarını doğa hallediyor.

tibet'teki her dağ tepesinde dolanan, amazon'da bir kulübede takılan, kenar mahallelerde yol kesen ak sakallı kaçıklardan hiç mi kurtulamayacağız?

adil ol ve olamıyorsan, taraflı ol.

kumarda tek kural vardır: kazanma da, kaybetme de serisiyle gelir. kazandın mı yükleneceksin, kaybettin mi tası tarağı toplayacaksın.

beyaz ışık çakması
karmakarışık böcek düşleri
ölümden ağzımda metal tadıyla uyandım
renksiz ölüm kokusunun izini sürmek
solgun bir gri maymunun doğum sonrası
kesik uzuvların hayalet seğirmeleri

her ajan taraf değiştirir ve her direnişçi davasını satar.

bağımlılar tek bedende birlikte yaşamaya eğilimlidir.

bağımlıların çoğu böyledir: bilmek istemezler. ve laf anlatamazsın. tüttürücü, tüttürmek dışında bir şey bilmek istemez. ve eroin bağımlısı da aynıdır. doğrudan olayın kendisi ve diğer her şey tıraş..

tanrı daha iyisini yarattıysa kendisine saklamıştır.