21.01.2008

işte hayat

oscar lewis

bir erkekle yatan orospu için en keyifli an parayı avucunda hissettiği andır.

doğarken bazı çocukların kafası öne çıkar, bazılarının ayakları. bu hep böyledir. yoldan geçenlerden rastgele beşini seç. göreceksin ki bunların üçü iyi insansa ikisi de kötüdür. bu iş böyledir. orospu diye damgaladıklarımızın da bizden hiç farkı yok.

"oyunu kimin için kullanacaksın? hangi partidensin?" dedikleri zaman cevabım hep aynıdır. "hiçbir partiden. kim başa gelirse gelsin, aç kalmamak için çalışmam gerek. ben çalışacak olduktan sonra kim başta olursa olsun."

insanlar da hayvanlar gibidir. kim onlara iyi davranırsa yanından ayrılmazlar.

bir de sekste normal yollardan hoşlanmayanlar vardır. doğum yüzünden kadının kasları gevşer, gevşeyince de bazı erkekler akıllarına olmadık şeyler takarlar, anormal ilişkiler kurmaya çalışırlar, belki de haklıdırlar; ama kadın için baştan biraz can yakıcı oluyor bu istekleri.

ölüler bağışlanır, hayatta olanlar değil.

gerçek olan şudur ki doğduğunuz günden başlayarak alnınıza ne biçim bir yazı yazılmışsa ona uygun bir hayat sürersiniz. birçokları hırsız, bazıları orospu, bazıları da hayatlarını yitirmek için doğmuşlardır. tıpkı birçoklarının hapse girmek için doğdukları gibi. ama gene de kader her şey demek değildir. ne olduğunuz ve ne yaptığınıza karar vermekte sizin de büyük payınız vardır. bunu yapmadan önce de kendi kendinizi tanımanız gerekir. kendi kendini tanımak da her insana bağlı olan bir şeydir.