23.07.2010

how i met your mother

bazen birini görürsünüz ve o anda anlarsınız ki o sizin için doğru insandır.

aldatmanın 3 kuralı vardır: evli olan sen değilsen bu aldatma değildir. eğer isminde iki sesli harf yan yanaysa bu aldatma değildir. ve farklı bölge kodu olan bir yerde yaşıyorsa bu da aldatma değildir.

bir kadının bir adamla yatıp yatmayacağına karar vermesi ne kadar sürüyor biliyor musun? 8.3 saniye. ondan sonra karar verilmiş olur; kararını asla değiştirmeyecektir.

bağırmak bir motivasyon aracıdır.

hırdavat dükkanına tek başına giden 4 çeşit kadın vardır: bekar, yakınlarda bekar kalmış, yakınlarda boşanmış ve seyretmeme izin verecek lezbiyen. af edersiniz, beş: kocası yakınlarda ölmüş.

inanç, hayatı şekillendirip ona anlam katar.

iyi bir ilişkinin anahtarı, duymak ve dinlemek arasındaki farkı anlamaktır. ilişkilerde karşılıklı özverili olacaksınız. bu yüzden asla hesap kitap yapmamak çok önemlidir.

bazen yolculuğunuzun son durağına geldiğinizi fark edersiniz. o zaman şunu sorarsınız kendinize: "şimdi nereye gideceğim?"

evlenince böyle oluyor: sıkılıyorsunuz. yapacak bir şey kalmıyor.

bir gün parti verdiğinizde bir şeyler ters gidecek mi düşüncesiyle endişelenebilirsiniz. endişelenmeyin. asıl endişelenmeniz gereken, her şeyin ters gitme ihtimalidir. asıl korkutucu olansa, bunun ne kadar çabuk gerçekleşebileceğidir.